Βουκαμβίλια Διαμερίσματα

Διαμονη

Τα νεόδμητα διαμερίσματά μας βρίσκονται στην άκρη του χωριού Πύργος, πολύ κοντά στο Μουσείο Μαρμαροτεχνείας, σε υπερυψωμένη τοποθεσία με άπλετη θέα σ’όλο τον οικισμό. Είναι άνετα, κτισμένα με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και με εύκολη πρόσβαση και στάθμευση.

Δίχωρα Διαμερίσματα: Τα διαμερίσματα των 47τμ. περιλαμβάνουν μία κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, μπάνιο και ενιαίο χώρο κουζίνας – καθιστικού. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη διαθέτοντας όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο – κουζίνα – πλυντήριο ρούχων). Σε όλους τους χώρους υπάρχουν κλιματιστικά και τηλεοράσεις έτσι ώστε να κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη. Στα διαμερίσματα η καθαριότητα είναι καθημερινή και η αλλαγή κλινοσκεπασμάτων γίνεται κάθε τρεις ημέρες.

 

Τρίχωρα Διαμερίσματα: Τα διαμερίσματα των 62τμ. περιλαμβάνουν δύο κρεβατοκάμαρες με διπλό κρεβάτι, μπάνιο και ενιαίο χώρο κουζίνας – καθιστικού. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη διαθέτοντας όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο – κουζίνα – πλυντήριο ρούχων)Σε όλους τους χώρους υπάρχουν κλιματιστικά και τηλεοράσεις έτσι ώστε να κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη.
Στα διαμερίσματα η καθαριότητα είναι καθημερινή και η αλλαγή κλινοσκεπασμάτων γίνεται κάθε τρεις ημέρες.